رئیس جمهور کشورمان گفت:‌ پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمی‌تواند بگوید من این کار را کردم چون خدا گفته است، پلیس یک وظیفه بیشتر ندارد و آن هم اجرای قانون است.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان صبح امروز شنبه در بیستمین همایش سراسری فرماندهان ناجا، اظهارداشت: ایمان به خداوند، دین حق و راه حق برای قلب و روح انسان امنیت و آرامش می‌آفریند و هم برای زندگی اجتماعی ما امنیت‌آفرین است.

وی تأکید کرد: دولت یازدهم در کنار برنامه‌هایی که بر دوش دارد به هرچه در انتخابات وعده داده در پی آنها بوده و هست تا آنها را نعل به نعل عمل و اجرا کند.

وی افزود: یکی از برنامه‌هایی که دولت از آغاز اهمیت ویژه‌ای برای آن قائل بوده مسأله امنیت در کنار مسأله سلامت بوده است.

روحانی تاکید کرد:‌ در سال 91 بودجه عمرانی 11 هزار میلیارد تومان، سال 92 بودجه عمرانی 22 هزار میلیارد تومان و سال 93 بودجه عمرانی 32 هزار میلیارد تومان بوده که اجرا شده است.

وی افزود: علیرغم همه مشکلاتی که وجود داشته ضمن اینکه بودجه جاری را پرداخت کرده‌ایم بودجه عمرانی را افزایش دادیم و اتکای ما به نفت از همیشه تاریخ پایین‌تر بوده است، با این حال بودجه نیروهای مسلح را صددرصد و بیشتر از آن پرداخت کردیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: برخی از ما ایراد می‌گیرند و می‌گویند دولت بنا بوده که پلیسی نباشد و فضای امنیتی را کم کند پس چرا بودجه نیروهای مسلح را اضافه می‌کند.

وی ادامه داد:‌ یک اشکالی که در ذهن برخی‌ها وجود دارداین است که بین جامعه پلیسی با جامعه دارای پلیس خوب و امنیت جامعه با امنیتی کردن جامعه تفاوتی قائل نیستند، اینها دو مقوله هستند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد:‌ ما در جامعه نیازمند امنیت هستیم و برای ایجاد امنیت باید هزینه کنیم، موفق‌ترین نیروی امنیتی در جامعه نیرویی است که خرجش کم باشد و بهره‌وری از آن بیشتر.

روحانی با بیان اینکه مؤثرترین نیرو کم‌هزینه‌ترین نیرو است، گفت: اگر این موضوع را مدنظر قرار دهیم و اثربخشی پلیس را افزایش دهیم یک حرکت خوب و مؤثر انجام دادیم.

وی در ادامه اظهار داشت: سال همدلی و همزبانی است و باید این را مورد توجه قرار دهیم که همدلی باید در میان بخش‌های مختلف ناجا افزایش پیدا کند. پلیس در تمام کشور مسئولیت سنگینی را بر عهده دارد. از حراست و حفاظت مرزها تا حراست  از تمام روستاها، شهرها و ....

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد:‌ اگر می‌خواهید همدلی را برقرار کنید، اول باید در داخل بخشی که هستید این را انجام دهید و بعد همدلی با سایر نیروهایی که امنیت را برقرار می‌کند. ایجاد امنیت در سایه همدلی و هماهنگی و همکاری بین دولت، نیروهای مسلح و نیروهای اطلاعاتی امکان‌پذیر است.

روحانی تصریح کرد: برای ایجاد امنیت ابتدا باید به ریشه‌ها در این موضوع توجه کنیم، اولین دلیل ایجاد ناامنی فقر و بیکاری است و باید آنها را از بین ببریم، چسبیده‌ایم به چند فرع اسلام و فکر می‌کنیم دنیای منکر و معروف آنجاست.

وی افزود:‌ منکر چیزی است که وقتی پلیس برای اجرای قانون به سمت آن می‌رود همه پلیس را تحسین می‌کنند. یکی از بزرگترین هنرهای اسلام، مردم‌سالاری و ترکیب آن با دین‌سالاری است. افتخار ما این است که اجرای قانون مصوب ما شرعا لازم است و حکومت اسلامی یعنی حکومت قانون و این را ده‌ها بار امام (ره) در سخنرانی‌هایشان مطرح کردند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ما باید قانون را با دقت اجرا کنیم و خوشبختانه در جمهوری اسلامی ایران شرع و قانون در کنار هم قرار می‌گیرند.

وی افزود: پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمی‌تواند بگوید من این کار را کردم چون خدا گفته است. پلیس یک وظیفه بیشتر ندارد و آن هم اجرای قانون است.

روحانی یادآور شد: احکام شرع برخی در قانون و بخشی هم مجلس تصویب کرده که مخالف با شرع نبوده است؛ برخی احکام اسلام در قانون نیامده آیا پلیس می‌تواند در آن دخالت کند؟‌ مثلا هنگام نماز ظهر وارد یک بانک شود و به رئیس بانک بگوید وقت نماز است.

وی تاکید کرد: احسان به والدین یکی از واجبات بزرگ ماست ولی آیا می‌شود یک نفر را دستگیر کرد به خاطر اینکه در خیابان از پدرش جلوتر حرکت کرده است؟ نمی‌شود پشت یک درخت علامت راهنمایی و رانندگی بگذاریم و بعد مردم را جریمه کنیم. علامت راهنمایی باید در مقابل دید مردم قرار گیرد.

رئیس‌جمهور کشورمان با بیان اینکه هماهنگی نیروی انتظامی و سایر نیروهای مسلح برای حفظ امنیت ضروری است، گفت: امنیت جامعه با امنیتی کردن جامعه دو مقوله متفاوتند.

روحانی در ادامه با اشاره به تلاش‌های بسیار پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: زمانی پلیس قانون را اجرا می‌کند که این قانون ابلاغ شده باشد البته پلیس باید اولویت‌ها را در اجرای قانون در نظر بگیرد.

وی با بیان اینکه برای برخورد با مردم آموزش بسیار مهم است، گفت: شما (پلیس) اولین جمعی هستید که با مردم مستقیم سر و کار دارید، از طرف دیگر شما مظهر اقتدار از طرف نظام هستید البته اقتدار غیر از زور است، اقتدار یعنی قدرت مشروع مقبول.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: در برخی موارد برخورد سخت و مشکل می‌شود که اینجا آموزش نیاز است و حسن خلق می‌خواهد. یادمان نرود که صاحبان کشور مردم هستند و همه ما باید نوکر مردم باشیم، تمام کارگزاران نظام نوکر ملت هستند و هیچ سمتی بالاتر از این نیست که ما خادم مردم باشیم.

روحانی ادامه داد: پلیس افتخارش این است که خادم مردم در بخش امنیت است، مردمی که راحت به سر کار می‌روند و راحت می‌خوابند اعتمادشان به پلیسی است که امنیت را در جامعه برقرار کرده است.

رئیس‌جمهور با مهم خواندن چگونگی برخورد با مردم گفت: ما باید بدانیم وقتی با مجرم برخورد می‌کنیم باید با جرم برخورد کنیم، آنجایی که با طرف برخورد می‌کنید به خاطر قانون است. معیار شما قانون است و وقتی کسی قانون را می‌شکند شما به او متعرض می‌شوید اما در برخورد با مردم اخلاق حسنه، روی خوش، تواضع و ادب جزو وظایف همه ماست خصوصا نسبت به جوانان و زنان که این دو طبقه بسیار حساس هستند.

وی در ادامه گفت: وظیفه ما نسبت به هر دوی این طبقه سنگین‌تر است. امام علی(ع) می‌فرمایند اگر یک زنی به تو فحش داد تو حق نداری جواب او را بدهی. همچنین امام علی(ع) در زمان جاهلیت می‌گوید اگر کسی با زنی برخورد می‌‌کرد در آن طایفه تا پایان عمر خود منفور می‌شد.

روحانی با بیان اینکه آموزش برای اجرای قانون مهم است، یادآور شد: قانون برای همه مساوی است اما نحوه برخورد با زن فرق می‌کند پس برای اجرای قانون آموزش اولویت‌بندی و شناخت تهدیدات فرضی مهم است.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: گاهی نیروهای مسلح و یا خود دولت درگیر تهدیداتی می‌شود که اصلا تهدید نیست و بافته یک عده‌ای است، من در این خصوص مثال زیاد دارم که در 6 مورد کشور را از جنگ نجات دادیم. از اینکه اطلاعات غلط می‌دادند که مثلا فلان‌ کشور می‌خواهد به ما حمله کند و یا فلان دسته می‌خواهد شهر را به هم بریزد.

وی خاطرنشان کرد: گاهی در تهدیدات اغراق نیز می‌شود، همین الان هفته‌ای نیست که یک تهدید چه اقتصادی، چه فرهنگی و موارد دیگر برای من بیاورند که من وقتی چند سوال می‌کنم می‌بینم که چیزی نیست.

روحانی با بیان اینکه تهدید فرضی تهدید واقعی ایجاد می‌کند، اظهارداشت: عکس‌العمل شما در تهدیدات فرضی در ادامه به تهدید واقعی تبدیل می‌شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما باید ریشه‌های امور را پیدا کنیم، گفت: پلیس در ظاهر امر با مجرم برخورد می‌کند اما ما باید ریشه‌ها را پیدا کنیم در این خصوص گاهی دولت، گاهی قوه قضاییه، گاهی قوه مقننه و گاهی دستورات و هدایت‌های سطح بالاتر از سوی مقام معظم رهبری وارد عمل می‌شوند که ما همه اینها را نیاز داریم.

وی گفت: باید فضای فرهنگی در جامعه درست شود، نسل جوان ما در شرایط ویژه‌ای قرار دارد.

روحانی با بیان اینکه انسان موجود پیچیده‌ای است،‌ گفت: یک انسان خوب یا بد طی یک هفته ممکن است تغییر کند و این در مورد انسان بد هم صدق می‌کند، چرا که انسان موجودی پیچیده است و عوامل مختلفی در این امر دخالت دارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امنیت تنها مسائل انتظامی نیست، خاطرنشان کرد: امنیت، مسائل اقتصادی، اجتماعی، محیط زیستی و مسائل فرهنگی را نیز در بر می‌گیرد.

روحانی با اشاره به اهمیت اولویت‌بندی اظهارداشت: شما ضابط قانون هستید و باید قانون را اجرا کنید، یکی از مواردی که مردم عصبانی می‌شوند آن است که اولویت رعایت نمی‌شود و باید جرایم پرخطرتر در اولویت قرار بگیرد.

وی تأکید کرد: موادمخدر در عدم استحکام خانواده اولویت آسیب اجتماعی است که این مسائل ریشه در بیکاری و فقر دارند.

روحانی در ادامه خاطرنشان کرد: دولت می‌داند پلیس ما امروز که وظیفه‌ای را بر عهده دارد و در شرایطی که باب شهادت برای برخی گویی بسته شده است، باب شهادت برای نیروی انتظامی گشوده است و این امر از خیابان تا لب مرز امکان دارد.

روحانی با بیان اینکه نیروی انتظامی در خط مقدم تأمین امنیت جامعه قرار دارند، خاطرنشان کرد: باید در مبارزه با تخلف و جرایم اولویت‌ها را مدنظر قرار دهیم و در تهدیدات خیالی گرفتار نشویم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه مردم در برابر قانون و حقوق شهروندی از جمله سنی، شیعی و مسیحی یکی هستند، اظهار داشت: شما باید در کار خود رضایت خداوند را در کنار رضایت عامه مردم قرار دهید.

رئیس‌جمهور با تشکر از اقدامات تیم گذشته فرماندهان ناجا خاطرنشان کرد: تیم جدیدی که فرماندهی مسئولیت انتظامی را بر عهده گرفته‌اند تشکر می‌کنم و امیدوارم خداوند یار، پشتیبان شما باشد. دولت حامی و تقویت‌کننده در کنار شماست.

روحانی با بیان اینکه امسال همدلی را بیشتر در جامعه ببینیم خاطرنشان کرد: پلیس و ناجا باید رونق اقتصادی به ما کمک کنند چرا که بدون کمک شما پیشرفت و رونق اقتصادی امکان‌ناپذیر است و امیدوارم با همدلی و همکاری آنچه را رضای خدا و خواست ملت است را انجام دهید.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 25
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 22
  • ميثم ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    در قوانين جمهوري اسلامي، قانوني براي ضرورت رعايت حجاب اسلامي مصوب شده يا خير؟ اگر در خصوص ضرورت رعايت حجاب قانون داريم، پس لطفا نيروي انتظامي طبق قانون با بدحجابي و بي حجابي بي محابا مقابله نمايد. در واقع قانون را اجراء كند. همين... حرفي نيست. اصلا اسلام را هم اجراء نكنيد . برويد همين قانون مصوب را اجراء كنيد.
  • طرفدار دولت تدبیر و امید ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    امیدواریم که با پیگیری های دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری به عنوان (رئیس شورای عالی امنیت ملی) و وزیر محترم کشور به عنوان (جانشین فرماندهی کل قوا در امور نیروی انتظامی) روز به روز شاهد اجرای سیاست های و منویات دولت تدبیر و امید در راستای زدودن هر چه بیشتر چهره امنیتی از کشور و ایجاد فضای باز و پر شور و نشاط باشیم. انشالله
  • صلواتی ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم نهضت جهانی صلوات
  • ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    "پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمی‌تواند بگوید من این کار را کردم چون خدا گفته است. پلیس یک وظیفه بیشتر ندارد و آن هم اجرای قانون است" مثلا در برخورد با بد حجابی ها و...
  • علی ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    مردم منتظر اجرای قانون برای سران فتنه هستند
  • باقری ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    مقام معظم رهبری: دولت از حاشیه سازی پرهیز کند
  • محمد ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    مسئول نجات کشور از جنگ مسلما رئیس جمهور نیست و در اختیاراتش شروع یا خاتمه جنگ نیست اینقدر از جنگیدن نترسید دیر یا زور اتفاق می افته ؟؟
  • ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    وظیفه همه عالم اعم از انس و جن، حفظ اسلام و اطاعت از اسلام است. قانون اگر اسلامی نباشد، قانون طاغوتی است و باید کوبیده شود. همه در برابر پیشگاه الهی موظف به اطاعت و بندگی هستیم. مالک روز جزا کسی نیست جز خداوند سبحان. پیامبران الهی، همگی با قوانین طاغوتی و غیر الهی مبارزه کردند و بسیاری در این راه به شهادت رسیدند. حضرت ابراهیم خلیل الله بت ها را شکست. بت ها قانون جاهلیت بودند. قانون خدا چیز دیگری بود. تفاوت جمهوری اسلامی با رژیم ستمگر و سفاک اهنشاهی، قوانین اسلامی و حاکمیت اسلام بر تمام ارکان حکومت است. هر دستی تجاوزگرانه ای که به سمت اسلام دراز شود، از بازو قطع خواهد شد.
  • محمد ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    اگر منظور شما از فضای باز و پر شور و نشاط و از این قبیل، رواج گناهانی چون بی حجابیف بد حجابی و روابط ناشایست محرم و نامحرم کف خیابان است، خیر چنین چیزی تا مؤمنین و فدائیان اسلام هستند، نخواهد شد. ضمناً برای تسلی خاطر شما عرض کنم در ساختار جمهوری اسلامی، رئیس جمهور به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی! و وزیر کشور به عنوان جانشین فرماندهی کل قوا!!!، از مقام های زیر پایین تر قرار می گیرند: 1. خود شخص رهبری. 2. تمام منصوبان مستقیم رهبری (توضیح اینکه وزیر کشور منصوب رهبری نیست. به واسطه جایگاهش، جانشین و نه جایگزین! رهبری است.) از جمله منصوبان رهبری عبارتند از: الف. فرماندهان نظامی و انتظامی و نیروهای تحت امر. ب. صدا و سیما. ج. قوه قضائیه. د. شورای نگهبان. .... 3. شوراهای عالی شامل شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، و سایر شوراها. 4. مجلس شورای اسلامی. 5. مجمع تشخصی مصلحت نظام. بعد از همه این ها، میشود قوه مجریه و شهرداری ها!!! که مجری قوانین مصوب مقامات فوق هستند. دقت داشتی مجری نه نظریه پرداز! حالا آب یخ
  • ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    خداوند متعال، دشمنان اسلام را نابود می گرداند. در خواب یا بیداری. وظیفه همه عالم اعم از انس و جن، حفظ اسلام و اطاعت از اسلام است. قانون اگر اسلامی نباشد، قانون طاغوتی است و باید کوبیده شود. همه در برابر پیشگاه الهی موظف به اطاعت و بندگی هستیم. مالک روز جزا کسی نیست جز خداوند سبحان. پیامبران الهی، همگی با قوانین طاغوتی و غیر الهی مبارزه کردند و بسیاری در این راه به شهادت رسیدند. حضرت ابراهیم خلیل الله بت ها را شکست. بت ها قانون جاهلیت بودند. قانون خدا چیز دیگری بود. تفاوت جمهوری اسلامی با رژیم ستمگر و سفاک اهنشاهی، قوانین اسلامی و حاکمیت اسلام بر تمام ارکان حکومت است. هر دستی تجاوزگرانه ای که به سمت اسلام دراز شود، از بازو قطع خواهد شد.
  • شنایی ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    متاسفانه برخلاف قانون اساسی، صحبت هایی که منجر به تخریب جایگاه اسلام در قانون میشه. یکی نیست بگه فرق پلیس جمهوری اسلامی با پلیس کشور های لاییک در چیه ؟ زمانیکه اجرای اسلام ملاک نیست
  • صابر22 ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    پلیس اگه قانون را اجرا کنه مسائل شرعی هم توی این قانون وجود داره
  • ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    یکی نیست به شما بگوید که اگر حرف رییس جمهور درست نیست پس شما به تعداد نیروی انتظامی مجتهد خواهیم داشت. حرف رییس جمهور کاملا درست است. در غیر این صورت هر مامور مجتهد نیروی انتظامی یک حکم اسلامی صادر میکند. اگر قوانین اسلامی نیست آنرا اسلامی کنید اما ماموران حق ندارند به اسم خلاف شرع دانستن فعلی با آن برخورد کنند
  • ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    یکی نیست به شما و رئیس جمهور بگوید مگر قوانین، غیر اسلامی است که اجرای آن هاف اجرای اسلام نباشد. خیر قوانین اسلامی است.
  • ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    بندگان خدا اینها همه برای فرار از عدم پاسخ درمقابل اقدامات هسته ای است.
  • ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    یعنی در جمهوری اسلامی، اسلام قانون نیست! سکولاریسم یعنی همین.
  • ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    در تایید سخنان ناشناس 14:02 چو جالب و بامزه اینکه همین آقای رییس جمهور برای پاسداری از مذهب رسمی کشور در مراسم تحلیفش سوگند یاد کرد!!!
  • ناشناس ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    بسمه تعالي يک سخنراني از دکتر بهشتي در اوايل انقلاب وجود دارد و در مورد چگونگي حضور زنان در خيابانها صحبت مي کند. به آن رجوع کنيد و ببينيد آيا اين افراد دنبال رو دکتر بهشتي و خواسته هاي انقلاب است. متأسفانه در تهران اخيرا چيزهائي ديده مي شود که حتي در قبل از انقلاب هم انجام آن در سطح خيابانها قبيح بود ولي با تدبير و اميد دارد عادي مي شود!
  • ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    تاکنون برای مصادیقی که رئیس جمهور فرمودند باچندنفر برخورد شده کجا برای نماز اول وقت با مردم برخورد شده ؟کجا برای جلو افتادن فرزند از پدر برخورد شده ؟ چرا برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود بعضی مسائل را پیش می آورید ؟ البته انتخابات درراه است وجذب بعضی از ارا هم به این وسیله برایشان لازم است
  • انتی روحانی ۰۱:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    فضای امنیتی در دوران روحانی بیشتر شده هیچکس که حق اعتراض و انتقاد نداره در همایش هاافراد گزینشی فقط اجازه ی حضور دارند
  • ۰۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    دولت موظف به اجرای قوانین وضع شده در ارگانهای قانونی است و خود قانون گذار نیست و مصوباتی هم که در راستای اجرای قوانین دارد در صورتی که با قوانین مصوبه مجلس و یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد با اعلام رئیس مجلس از اعتبار ساقط است. لذا تلاش بیهوده ای است که جا بیاندازید که دولت خود سیاست گذار و قانونگذار و مجری است.
  • ۰۳:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    در آنصورت پلیس دولت جمهوری اسلامی ایران با پلیس یک دولت جمهوری لائیک چه تفاوتی دارد.
  • محمود ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    بسم الله*سلام.یکی نیست بگه بابا درد الان اجتماع این حرف های حاشیه ساز رییس جمهور نیست.اگه روحانیون تذکر ندهند ، ریش سفیدها نگن ، پلیس نگه ، پس کی باید تذکر بده.چرا با این حرفهای بی پشتوانه و تنش زا ، نارضایتی ایجاد می کنن.چرا باب بی بند و باری و گناه را برای افراد سودجو باز می کنند. حالا نه پلیسهای منفعل ما خیلی هم تذکر جدی می دادند تا حالا ک تبدیل به معضل شده بود و مونده بود روحانی بگه.با این حرف ها رای جمع نمیشود.کاش بخاطر جذب طرفدار احکام الهی را زیر سوال نمی بردیم
  • امیرسعیدابوزهرا ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    انشاالله به آن حدازبلوغ سیاسی برسیم که بفهمیم رییس جمهور به مدت 4سال انتخاب می شودتااموراجرایی کشوررابه دست گیردونه چیزی کمترونه چیزی بیشتر... الان جمهوری دهم است ورییس جمهور سخنرانی راجزوظایف خودمی داند.یعنی هنوزبالغ نشده ایم.
  • پژمان ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    درود بر روحانی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس